Kupite Premium da sakrijete sve reklame
Objave: 22   Posjećeno od: 92 users
05.01.2013 - 10:53
15 yaşında liseye başlayıp ilk 31 ini mi çektin? : (
----
Učitavanje...
Učitavanje...
05.01.2013 - 13:47
Amk tam bi failsin :/

Atatürk ün başharfini bari büyük yazaydın. Neyse ben de seni kabullendim oç

Melaba, melabaaa
----
.10.

atWar Radio<3

play for fun, just for fun.
Učitavanje...
Učitavanje...
05.01.2013 - 17:57
Amk ne biçim commentler onlar, adam burda hayatını anlatmış, ronchonun tek dikkat ettiği ne zaman 31 çektiği (bunuda anlatmak biraz garip ama hadi neyse xD). Teslanin da tek dikkat ettiği de Atatürk'ün baş harfini büyük yazmaması, ya oğlum, zaten tüm yazısında topu topuna 2 tane büyük harf var, hem zaten ne fark ederki... :l adam hayatını anlatmak istemiş, bari biraz saygı, nerden çıktı tam bi failsin, öyle geçmiş demeki hayatı :/ böyle comment ler görmek için uğraşıp yazdığını sanmıyorum.

Neyse son defa söylüyorum, demedi deme. Ben türküm ve 3 sene önce hollandaya taşındım, canım istanbulda yaşıyodum. Ve hayatında bol şanslar dilerim.:D
----
Učitavanje...
Učitavanje...
06.01.2013 - 02:47
İlk paragraf ilkokul Türkçe kitabından alıntı gibi amk yalan mı?
----
Učitavanje...
Učitavanje...
06.01.2013 - 03:14
Oda doğru....ama olsun :p
----
Učitavanje...
Učitavanje...
06.01.2013 - 03:35
Benim failsin dememin nedeni
''türkçe konuşmayıp yabancılara yanlış bilgiler aktaran,atatürke ve ecdadımıza laf eden orosbu çocukları'' demiş. Atatürk e laf ettirmiyorsa baş harfini de büyük yazsın saygı göstersin :D ben bu konuda duyarlıyım :D
olm zaten benim bi sorunum yok ki onunla iyi çocuktur aslında ama bana dediği gibi o da oçtur biraz )))))
----
.10.

atWar Radio<3

Učitavanje...
Učitavanje...
06.01.2013 - 03:36
Napisano od Roncho, 06.01.2013 at 02:47

İlk paragraf ilkokul Türkçe kitabından alıntı gibi amk yalan mı?

adam sözelci amk normaldir o kadarı
----
.10.

atWar Radio<3

Učitavanje...
Učitavanje...
06.01.2013 - 05:49
Napisano od F.Sultan Mehmet, 06.01.2013 at 04:58

Ulan rocho liselisi ben burda hayatımı anlattım senin dikkat ettiğin tek şey 31.. hayırdır sen çekemiyon mu ? 31çeken erkeklere ne kadarda meraklısın amk sen burda hayatını anlatsan topu topu 2 paragraf tutar göt yaşın daha 14 sütten yeni kesilmişsin son paragrafıda sana yazdım tekrar tekrar oku bi anlam çıkar.bertan anlamış benim ne demek istediğimi panpa sanada nereli olduğunu anlayamadım dememin nedeni bişey konuşuyoz lol diyon durmadan amk adam gibi gülsene:DD en iyisini yapmışsın türkiyede hayat yok sakın özleme buraları hatta bi ara benide yanına aldır:(((( .tesla oçu bi kerede taktir et amk illa bi bok bulucan yok büyük harf yok küçük harf neyse sakinim bende seni seviyom <3

Şu attığın mesajlarla kendini aptal durumuna düşürüyorsun. Yaptığın tek şey küfretmek. 5 mesajından 4'ü bana küfür ki ben sana hiç küfretmedim. Liseli diyorsun, bu sene üniversiteye geçtin. Sen 18-19 ben 15 yaşındayım. Hayatımı anlattım demişsin, saçma sapan şeyler yazmışsın.15 yaşında 31 çektim diyorsun. Konuyla ne alakası var? 31 çekmek mi hayatındaki büyük olaylardan biri?
----
Učitavanje...
Učitavanje...
06.01.2013 - 08:14
Lol, konu iyice sapti xD
----
Učitavanje...
Učitavanje...
06.01.2013 - 10:31
Napisano od F.Sultan Mehmet, 06.01.2013 at 06:22

Benim küfürlerim sana dokunuyor mu sikik.liseli demek öyle lise 1 2 3 4 e gideni kast etmek değil bunu bi öğren önce liseli demek senin gibi boş konuşan her lafa atlayan anasını bacısına boktan konular yüzünden küfür ettiren hayatında bir kere bile adam gibi konuşmayanlara denir. bunlar sana göre saçma sapan gelebilir ama bu oyunda tek sen yoksun senin içinde yazmadım saçmaysa okuma zahmet ettim yazdım birileri okusun diye sana zorla oku diyen olmadı beni kıskanıyorsan bun buralarda belli etme pm at orda konuşuruz ben her zaman buralardayım bebek

Cevap veremeyince küfüre sarıl hemen. Liseli gibi davranan sensin ben değil.
----
Učitavanje...
Učitavanje...
06.01.2013 - 19:30
Güzel mesaj olmuş Yalçın. Eyvallah daha iyi tanıdık seni

NOT:Buradan size sesleniyorum Roncho ve FSM. Neden sürekli atışıyorsunuz?Alıp veremediğiniz ne? Birbirinize sataşmamak bu kadar mı zor? Biz güzel forum olsun dedikçe küfür dolu mesajlar görüyorum baktığımda.Lütfen birbirinizi rahat bırakın! Kısacası siklemeyin birbirinizi!
Učitavanje...
Učitavanje...
07.01.2013 - 07:45
Napisano od bargain, 06.01.2013 at 19:30

Güzel mesaj olmuş Yalçın. Eyvallah daha iyi tanıdık seni

NOT:Buradan size sesleniyorum Roncho ve FSM. Neden sürekli atışıyorsunuz?Alıp veremediğiniz ne? Birbirinize sataşmamak bu kadar mı zor? Biz güzel forum olsun dedikçe küfür dolu mesajlar görüyorum baktığımda.Lütfen birbirinizi rahat bırakın! Kısacası siklemeyin birbirinizi!

Küfür edenben değilim, o.
----
Učitavanje...
Učitavanje...
08.01.2013 - 14:57
Ah canımmm ronchoya bak daha iki gün önce siktiriboktan oyun için ana bacı bırakmayan adamdan bu sözleri duymak ilginç ...
----
One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever.

Founder of Turkish Republic

M.Kemal ATATURK
Učitavanje...
Učitavanje...
08.01.2013 - 14:58
Pardon roncho ya adam demişim.
----
One day my mortal body will turn to dust, but the Turkish Republic will stand forever.

Founder of Turkish Republic

M.Kemal ATATURK
Učitavanje...
Učitavanje...
12.01.2013 - 07:06
FSM Türkçe konusunda iyi güzel demişsin de geçen gün bir oyunda karşılaştık.Bana ingilizce bir şeyler söyledin ben de Türkçe karşılık verdim.Sonra yarı Türkçe yarı İngilizce devam ettin.Konuşmalarına anlam veremedim, espri falan amaçlı mı?
Učitavanje...
Učitavanje...
12.01.2013 - 07:54
Yok alınmadım durumu kavrayamamıştım sadece.Zaten espriymiş önemli değil.

İyi oyunlar.
Učitavanje...
Učitavanje...
22.01.2013 - 08:30
I am not banned , you stupid , and i will never be your friend k ?
Učitavanje...
Učitavanje...
23.01.2013 - 13:16
No comment
----
Učitavanje...
Učitavanje...
23.01.2013 - 14:52
When first time i read topic name, i read this ban F.Sultan Mehmet, i saw e like a xaxaxaxxa
----
Učitavanje...
Učitavanje...
23.01.2013 - 15:47
Napisano od avatar, 23.01.2013 at 14:52

When first time i read topic name, i read this ban F.Sultan Mehmet, i saw e like a xaxaxaxxa

lol xD
----
Učitavanje...
Učitavanje...
08.02.2013 - 13:18
Başlığı okudum gerisini okumadım roman niye yazdın amk
Učitavanje...
Učitavanje...
25.02.2013 - 14:26
Ben yokum abi niye :(
Učitavanje...
Učitavanje...
atWar

About Us
Contact

Privatnost | Uslovi korištenja | Baneri | Partners

Copyright © 2024 atWar. All rights reserved.

Pridružite nam se

Proširi riječ